Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Wij zijn op zoek naar jou voor ons succesvolle franchise programma

Ben jij een harde werker en wil je voor jezelf beginnen?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voordelig Online is op zoek naar jou! Voordelig Online is één van de grootste leveranciers van kwalitatieve websites waarbij full service, kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. In tegenstelling tot onze concurrenten leveren we geen standaard websites welke de klant zelf moet vullen met content. Wij maken op basis van bewezen templates unieke websites en leveren deze voor een vaste lage prijs kant en klaar op zodat de klant zelf niets hoeft te doen. Hiermee vullen we het gat op tussen de "doe het zelf" pakketten, "template boeren" en de dure grote internet bureaus met dito panden en andere overbodige luxe.

Hoewel we verreweg de meeste klanten op afstand kunnen bedienen middels e-mail, online chat en telefoon zien we dat er ook behoefte is aan persoonlijk contact bij een deel van de klanten. In onze regio kunnen we hierin voorzien echter is het om door te groeien noodzakelijk in iedere regio een vertegenwoordiger van Voordelig Online te plaatsen. 

Moet ik verstand van websites hebben?

Wij geven juist de voorkeur aan mensen die geen achtergrond als website bouwer hebben. Wij leiden onze franchisenemers het liefst zelf op. Onder het motto "aanleren" is gemakkelijker dan "afleren". Iedere nieuwe franchise nemer krijgt het eerste jaar 6 x een cursus op maat. En maak je geen zorgen over HTML, CSS, JAVA en andere technische zaken dat deel nemen wij geheel voor onze rekening. We zorgen ervoor dat je je eigen website krijgt, we zetten jouw online marketing campagne op, we stellen brochuremateriaal beschikbaar en je maakt gebruik van ons sterke merk. Met jouw inzet en onze kennis is succes verzekerd!

Met omzet garantie

Wanneer er via onze website een bestelling binnenkomt in "jouw regio" dan zullen we deze aan jou toekennen. Met onze slimme online en offline marketing strategie weten we zeker dat er klanten zullen komen voor jouw onderneming. Dit weten we inmiddels zo zeker dat je van ons, zwart op wit, een omzetgarantie krijgt. Natuurlijk verwachten we van jezelf dat je actief op zoek gaat naar klanten maar wij helpen je hierbij. We zoeken actief mee en zetten een Google Adwords campagne voor je op.

Is het verplicht om een vestiging te openen als franchise nemer?

Nee dat is niet verplicht en in het begin zelfs niet verstandig om zo je kosten zo laag mogelijk te houden. Je kan het bedrijf gewoon vanuit huis runnen. Wel is het handig wanneer je over een auto beschikt.

Kan ik veel verdienen met deze onderneming?

Ja dat kan zeker maar wat je verdient is afhankelijk van de tijd die je in de onderneming steekt. De formule is op basis van een website abonnementen. Jouw klanten betalen slechts een laag bedrag per jaar maar vele kleine beetjes kunnen een zeer groot bedrag vormen. Zolang jij je klanten tevreden houd kan je ze iedere jaar weer een factuur sturen welke ze graag zullen voldoen.

Hoef ik helemaal niets te investeren om een bedrijf te beginnen?

In tegenstelling tot vele andere bedrijfsvormen kan je met een relatief lage investering je eigen internet bedrijf opstarten. Wij hebben een kant en klaar franchise product voor je klaarliggen waarmee je vrijwel direct aan de slag kan gaan. Naast de investering in een goede computer (ook hier helpen we je mee) betaal je een éénmalige en jaarlijkse franchise fee welke weer terugvloeit in jouw onderneming. Voor nog geen €5000 heb jij je eigen onderneming met ondersteuning, training en omzetgarantie. Deze lage investering is erg gemakkelijk terug te verdienen we hebben hiervoor rekenvoorbeelden beschikbaar. Deze zijn uitgewerkt in ongunstige, gunstige en zeer gunstige prognoses. Wij houden net zo min van verrassingen als jij!

Geheel vrijblijvend meer informatie

Wil jij een goed lopend bedrijf met een minimale investering opzetten? Neem dan contact op met Voordelig Online en wij komen vrijblijvend bij je langs om kennis te maken. Bel ons even (vragen naar Edwin) op 0523-617560 of stuur een mail naar info@voordeelwebsite.nl

 

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis