Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Een website op maat ontworpen door ervaren webdesigners

Maatwerk design met 100% niet goed geld terug garantie

Voordelig Online levert websites op basis van standaard website templates maar het is ook mogelijk een website te laten maken welke geheel op maat wordt ontworpen. Onze ervaren webdesigners ontwerpen net zo lang door totdat je 100% tevreden bent met het design. Dit alles doen we voor een éénmalig extra vast laag bedrag van €350,00. Lukt het ons niet om een design te ontwerpen welke aan jouw eisen voldoet dan betalen we je het gehele bedrag terug.

Hoe kunnen jullie dat voor dit lage bedrag doen?

Wij hebben een zeer groot aantal websites ontwikkeld en hebben veel ervaring. We werken met een vragenlijst welke je direct na bestelling ontvangt. Aan de hand van de antwoorden zijn onze ontwerpers in staat om een website te ontwerpen welke exact aansluit bij jouw wensen. Vaak wordt het eerste door ons aangeleverde ontwerp al goedgekeurd. In een enkel geval moeten we een aantal correctie rondes uitvoeren. Omdat wij zo goed naar onze klanten luisteren is het mogelijk dit voor deze lage prijs aan te bieden.

Is de levertijd ook één week?

Nee bij maatwerk gelden langere levertijden. Hoe lang is niet exact te zeggen aangezien dit afhankelijk is of ons eerste ontwerp direct wordt goedgekeurd of dat we een aantal correctie rondes moeten uitvoeren. In de meeste gevallen is de levertijd van een maatwerk design 1 maand. Na ongeveer 2 weken zal je van ons het eerste ontwerp ontvangen.

MAATWERK WEBSITE BESTELLEN

 
Maatwerk website laten maken

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis