Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Online zaalreserveringssysteem

Reserveringssysteem voor zalen, vergaderruimte,sporthal, feestlocatie, gymzaal etc.

Laat klanten zelf online een reservering maken in je eigen online zaalreserveringssysteem. Dit online reserveringssysteem is o.a geschikt voor vergaderzalen, sporthallen, feestlocaties, gymzalen en iedere andere ruimte / zaal die je wil verhuren. Het zaalreserveringssysteem is ontwikkeld om snel meer reserveringen te ontvangen door het duidelijke stap voor stap reserveringssysteem.

Stap 1 online reserveringssysteem / zaalverhuur

In stap 1 van het reserveringssysteem kan men een keuze maken welke zaal men wil reserveren. Je kan onbeperkt zalen toevoegen zonder meerprijs. In één ogopslag kan men zien wat de capaciteit is van de zaal, de huurprijs en middels een foto alvast de sfeer proeven.

Stap 1 online zaalreserveringssysteem
 

Stap 2 datum, tijdsduur en aantal personen

Nadat men de zaal gekozen heeft kan men in stap 2 de datum, tijdsduur, vanaf / tot en aantal personen invullen

Stap 2 online zaalreserveringssysteem
 

Stap 3 opstelling en extra’s

Kan jouw zaal verschillend ingedeeld worden? Dan kan men in stap 3 een keuze maken voor de gewenste indeling. Je kan onbeperkt verschillende indelingen maken en als plattegrond weergeven. Tevens kan men in stap 3 extra services aanklikken zoals een beamer, flip over etc. Je kan zelf zoveel extra’s toevoegen als nodig!

Stap 3 online zaalreserveringssysteem
 

Stap 4 Catering

Verzorg je ook de catering bij de zaalverhuur? Maak meer omzet door direct bij het reserveren koffie, thee, broodjes of wat je ook wil mee te laten bestellen. Men kan exact aangeven voor hoeveel personen ze wat willen bestellen. Het systeem rekent vervolgens alles keurig uit.

Stap 4 online zaalreserveringssysteem
 

Stap 5 overzicht, bevestiging en betaling

In de laatste stap van het online zaalreserveringssysteem wordt alles duidelijk weergegeven, kan men zijn of haar NAW gegevens invullen en de reservering maken. Afhankelijk van de instellingen kan men reserveren zonder online te betalen, middels een aanbetaling van bijvoorbeeld 10% van de totaalsom of het gehele bedrag.

Stap 5 online zaalreserveringssysteem
 

Online zaalreserveringssysteem met administratie systeem

Ons online zaalreserveringssysteem is zoals je kan zien erg gebruiksvriendelijk voor uw klanten maar het reserveringssysteem is ook eenvoudig voor de website eigenaar. Wij implementeren het systeem in uw website, passen de kleuren aan zodat alles netjes aansluit bij uw huisstijl / logo en zetten de eerste 10 zalen geheel gratis in het systeem. Natuurlijk kan je later zelf onbepert zalen toevoegen zonder meerprijs. Tevens worden er geen kosten per boeking berekend zelfs niet wanneer je duizenden reserveringen per maand ontvangt!

Een kijkje achter de schermen van het zaalreserveringssysteem

In het gebruiksvriendelijke beheer systeem van het online zaalreserveringssysteem kan je in één ogopslag alle boekingen zien, welke er voor vandaag op de planning staan en kan je alles direct als admin bewerken, toevoegen, verwijderen en aanpassen. Het systeem behoeft eigenlijk geen uitleg alles is zo gemaakt dat je er al snel mee kan werken.

Stap 1 online zaal reserveringssysteem
 

Handig overzicht van alle reserveringen en gemakkelijk toevoegen van reserveringen

Alle reserveringen gemakkelijk in één overzicht te zien en te bewerken. Tevens kan je in het systeem aanpassingen doen op reserveringen en natuurlijk snel en eenvoudig boekingen die telefonisch gedaan worden verwerken. Dubbele boekingen behoren definitief tot de verleden tijd.

Stap 2 online zaal reserveringssysteem
 

Voeg onbeperkt extra’s toe en zie de omzet groeien

In het zaalreserveringssysteem kan je onbeperkt opties / extra’s toevoegen. Denk aan een beamer, wifi, flip over etc. Je kan instellen wat de meerprijs is en of dat per boeking of bijvoorbeeld per uur is. Zo heb je alle vrijheid om jouw opties in het systeem te zetten en zal je snel meer omzet maken.

Stap 3 online zaal reserveringssysteem
 

Ook aan de catering voor het zaalreserveringssysteem is gedacht

Je kan zoveel catering producten toevoegen als nodig met een eigen prijs per stuk. Tijdens het reserveren kan men dan exact aangeven voor hoeveel personen ze koffie, thee, brrodjes, champagne, of wat je ook maar kan leverenwillen bijbestellen. Hierdoor zal je meer omzet maken en heb je alles in 1 duidelijk en overzichterlijk systeem.

Stap 4 online zaal reserveringssysteem
 

Ontdek de vele mogelijkheden van het online zaal reserveringssysteem.

De mogelijkheden van ons online reserveringssysteem zijn enorm. We hebben het systeem zo ontwikkeld dat het in 99% van de gevallen geschikt is. Zo kan je bijvoorbeeld de werktijden ingeven en aangeven op welke dagen het bedrijf gesloten is. Voor wie speciale wensen heeft waaraan het standaard online zaalreserveringssysteem niet voldoet dan kunnen we altijd, tegen meerprijs, de aanpassingen doorvoeren. Onze programmeurs kunnen iedere aanpassing op maat maken waardoor we kunnen zeggen dat ons zaal reserveringssysteem tot de beste van Nederland behoort.

Stap 5 online zaal reserveringssysteem
 

Wat kost het online zaalreserveringssysteem?

Voor het implementeren, instellen, aanpassen (kleuren) en vullen met de eerste 10 zalen berekenen we éénmalig €275,00 De jaarlijkse kosten voor gebruik van het systeem, hosting, updates, beveiliging, backups en support bedragen €90,00

Verder zijn er voor het standaard online zaalreserveringssysteem GEEN extra kosten en GEEN beperkingen! Je kan onbeperkt aantal zalen toevoegen, onbeperk reserveringen ontvangen. Je betaald dus niets per reservering.

Standaard is ons reserveringssysteem voorzien van de betaalmethodes Paypal en cash betalingen. We kunnen tegen meerprijs iDeal installeren.

Zijn er speciale voorwaarden?

Iedereen die een website heeft van Voordelig-online kan een online zaalreserveringssysteem bestellen. Het systeem maken wij passend in jouw website. Heb je nog geen website bij Voordelig-online dan kunnen we deze natuurlijk voor je ontwikkelen. Heb je elders een website en wil je toch het online zaal reserveringssysteem op jouw website? Het is niet mogelijk om het reserverinssysteem op je eigen server te hosten. Tevens is het niet mogelijk om enkel het reserverinssysteem te embedden in je bestaande website. De enigste mogelijkheid is dat wij jouw bestaande website nabouwen en op een subdomein op onze servers plaatsen. Je kan het subdomein dan verwijzen naar onze servers zodat je een reserveringssysteem geheel in je eigen huisstijl / look and feel krijgt. bezoekers hebben dan niet eens door dat enkel de pagina van je website met reserverinssysteem elders gehost wordt.

Vragen en / of bestellen?

Neem even contact met ons op we helpen graag om tot de beste oplossing te komen.

 

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis