Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Super snel en professioneel online - binnen 24 uur snel genoeg?

Onze snelheid en professionaliteit is onovertroffen

De meeste ondernemers die een website willen laten maken of het besluit hebben genomen hun website te laten vernieuwen doen dat op het moment dat ze meer werk / bestellingen nodig hebben. Niet handig maar wel heel logisch aangezien je geen tijd hebt op het moment dat je druk bent met andere werkzaamheden.

Voordelig Online begrijpt dat en heeft daarom de snelste service van Nederland! Binnen 24 uur* zetten wij een concept website voor je online. In die tijd registreren we een nieuw domein of verhuizen je bestaande .nl domein naar onze servers en plaatsen het door jouw uitgekozen design. Indien gewenst zetten we jouw nieuwe website nog even verborgen en plaatsen we je logo en bedrijfsgegevens op de homepage.

De snelste service van Nederland - gewoon standaard

  • 1. Na jouw online bestelling zetten wij binnen 24 uur* een concept website online
  • 2. Het design wordt qua kleuren aangepast aan jouw wensen / huisstijl
  • 3. De gewenste pagina's worden door ons aangemaakt
  • 4. Aangeleverde logo, foto's en teksten worden geplaatst
  • 5. Eventuele formulieren, fotoalbum en modules worden geïnstalleerd
  • 6. Je kan alles online volgen (indien gewenst op een verborgen link)
  • 7. Eventuele wijzigingen kan je per mail, chat of telefoon doorgeven
  • 8. Na definitieve goedkeuring zetten wij de nieuwe website live
  • 9. Wij melden jouw nieuwe website aan bij de zoekmachines zoals Google
  • 10. Weer een tevreden klant! Ben jij de volgende?

Hoef ik zelf helemaal niets te doen?

Nou, bijna niets eigenlijk. Enkel de content dien je zelf aan te leveren maar dat spreekt voor zich. Wij begrijpen dat je wel iets beters te doen hebt dan je te verdiepen in een CMS systeem. Hoe gebruiksvriendelijk een beheer systeem ook is het zal altijd tijd kosten om er mee te leren werken. Bij Voordelig Online is dat niet nodig! Wij zorgen ervoor dat jouw content snel, netjes en professioneel online komt. Daarbij gaan we nog een grote stap verder! Wij zorgen ervoor dat er op de juiste plaatsen in je website zogenaamde "call to actions" geinstalleerd worden. Hierdoor haal je meer leads uit hetzelfde aantal bezoekers. Ben je klaar voor nieuwe klanten?

En na oplevering? Moet ik dan zelf mijn website onderhouden?

Nee dat doen wij voor je. Terwijl jij bezig bent met jouw vak zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up to date is. Dat is onze unieke service! Bij iedere website is standaard 4 uur onderhoud per jaar inbegrepen. Natuurlijk kan je zelf wel aanpassingen doen indien gewenst het is heel eenvoudig middels een zeer gebruiksvriendelijk beheer systeem.

WEBSITE BESTELLEN

 

* Alléén tijdens werkdagen en geldig bij een standaard website pakket. Voor maatwerk websites gelden langere levertijden.

 
Snel een website laten maken

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis