Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Maak een keuze uit één van de voorbeeld websites

JOUW PROFESSIONELE NIEUWE WEBSITE BINNEN EEN WEEK ONLINE

Wij maken unieke websites op basis van bewezen templates. Deze unieke werkwijze zorgt ervoor dat we direct een beeld krijgen van welke stijl de klant aanspreekt. Hierdoor kunnen we zeer snel een unieke website maken. Nadat we de keuze van het basis design ontvangen hebben gaan onze webdesigners aan de slag om er een unieke website van te maken. We passen de kleuren aan, plaatsen je logo, maken pagina's aan, herstructureren indien gewenst en maken formulieren aan. Dit alles binnen de vele mogelijkheden van het uitgekozen design. Maar hier blijft het niet bij! Alléén bij Voordelig Online hoef je zelf helemaal niets te doen. We plaatsen zelfs al jouw content zoals foto's, youtube videos, teksten en maken gewenste pagina's aan. Dit alles voor één vast laag bedrag per jaar.

Ook het onderhoud van je website doen wij voor dit vaste lage bedrag!

KAN JE GEEN KEUZE MAKEN?

Wij begrijpen wanneer het lastig is om een keuze te maken en helpen je graag! Laat ons adviseren welke basis we gaan gebruiken voor je nieuwe website. Neem even contact op 0523-617560 of plaats een bestelling door op onderstaande link te klikken en wij zorgen ervoor dat je de perfecte website krijgt die het beste aansluit bij jouw bedrijf.

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis