Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Gratis modules voor je website - Wij vinden dat logisch!

EXTRA BETALEN VOOR VEEL VOORKOMENDE MODULES? NIET BIJ VOORDELIG ONLINE!

Bij Voordelig Online hoef je je geen zorgen te maken om facturen voor extra modules. Onze websites worden zeer compleet opgeleverd met de mooiste modules die helpen van jouw website een succes te maken. Alle websites die we maken worden op een desktop, laptop, tablet en smartphone correct weergegeven. Hierdoor zal de gebruiker een optimale gebruikservaring hebben. Daarnaast worden alle websites standaard voorzien van een fotoalbum, formulieren module, weblog of nieuwsmodule en sinds kort ook met een online chatsupport module. En, voor ons vanzelfsprekend, kunnen er onbeperkt pagina's aangemaakt worden.

onze gratis modules:

 
Gratis foto album module

Gratis Foto album module

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden...maar dan moeten de foto's op jouw website wel goed weergegeven worden. Bij Voordelig Online beschikt je website altijd over een professioneel fotoalbum module die jouw foto's het beste tot zijn recht laat komen. De module genegeerd een album welke op alle schermen goed weergegeven wordt. Het uploaden van foto's is een fluitje van een cent en de foto's worden automatisch naar het juiste formaat aangepast.

Indien gewenst richt Voordelig Online jouw fotoalbums in - gewoon gratis!

Hoewel het uploaden van foto's erg eenvoudig is begrijpen we dat je het al druk genoeg hebt. Bij Voordelig Online hoef je dit ook niet zelf te doen. Bij iedere website zit gratis 4 uur onderhoud inbegrepen.
 

VOORBEELD FOTO MODULE

Gratis zoekmachine optimalisatie module

Gratis zoekmachine optimalisatie module

Kom hoger in Google met onze unieke zoekmachine optimalisatie module. Deze module is onmisbaar voor iedere ondernemer die hoger wil scoren dan de concurrent. Wij implementeren de SEO module standaard in iedere website die we opleveren. Naast dat onze websites standaard al goed indexeerbare code genereerd kan je per pagina de meta gegevens en pagina titels aanpassen.

Dubbel goed vindbaar dus

Ingewikkeld? Ja zoekmachine optimalisatie is best ingewikkeld maar bij Voordelig Online ontvang je een handleiding hoe je zelf per pagina je website kan optimaliseren. Inclusief tips en trucs om snel hoger te gaan scoren dan de concurrentie. Kom je er ondanks dat niet uit? Geen probleem bij iedere website zit standaard 4 uur onderhoud inbegrepen, wij helpen je graag!

RESULTATEN VAN KLANTEN

Gratis online chat support module

Gratis online chat support module

Beantwoord vragen van klanten op het moment dat ze op je website zijn. Meer leads, meer klanten, omzet en winst door een gratis tool voor op jouw website. Wij gebruiken de online chat support module zelf en zien hierdoor de omzet van de website sterk toenemen. Maar dat is nog niet het belangrijkste! Klanten krijgen door de online chat support service een betere ervaring en dat is exact wat wij graag willen bereiken. Wil jij dat ook? Bestel een website bij Voordelig Online en wij zorgen ervoor dat jouw eigen online chat support tool gratis geinstalleerd wordt.

Tevreden klanten en meer omzet door de gratis online chat module

(Ook geschikt voor wie dagelijks niet achter de computer zit. Beantwoord de vragen via je smartphone zoals je ook op een whatsapp reageert)

MEER INFORMATIE CHAT SUPPORT MODULE

Gratis SSL certificaat

Gratis SSL certificaat - nog hoger in Google!

Websites die gebruik maken van een beveiligde verbinding kan je herkennen aan het slotje in de adresbalk. Een SSL beveiligingscertificaat straalt niet alleen vertrouwen uit ze zijn ook lastiger te hacken en eventuele persoonlijke gegevens zijn veiliger. Voor webshops is het inmiddels al verplicht om te werken met een SSL beveiligingscertificaat...een gemiste kans wanneer je daar geen gebruik van maakt! Eén van de redenen dat nog weinig websites gebruik maken van een SSL beveiligingscertificaat is 1. de prijs en 2. de technische implementatie. Voordelig Online lost deze bezwaren voor iedereen op! Wie bij ons een website besteld krijgt op verzoek een gratis SSL certificaat en wij zorgen dat deze geheel kosteloos geïmplementeerd wordt!

Hoger in Google door een SSL certificaat

Google wil een veiliger internet en heeft daarom aangegeven websites die gebruik maken van een SSL certificaat hoger te plaatsen in de zoekresultaten.

IK WIL EEN VEILIGE WEBSITE

Gratis online chat support module

Gratis formulieren module

Formulieren voor op je website zijn onmisbaar! Wie creatief is en wil opvallen ten opzichte van de concurrentie kan middels goed geplaatste formulieren veel nieuwe aanvragen via de website verwachten. Enkel een formulier op de contact pagina is niet voldoende en is te standaard om op te vallen. Formulieren kan je uitstekend inzetten als zogenaamde "call to actions". Met een "call to action" stuur je de bezoeker van je website een bepaalde richting op waardoor ze sneller een formulier in zullen vullen. Jammer dat de meeste collega's extra geld per formulier vragen!. Bij Voordelig online kan je onbeperkt gebruik maken van formulieren middels onze gratis formulieren module.

Meer aanvragen via je website door slimme formulieren

Ingewikkeld? niet bij ons wij maken voor jou de gewenste formulieren GRATIS aan. Tevens adviseren we je welke formulieren wel of niet werken.

BESTEL VANDAAG EEN COMPLETE WEBSITE

Gratis weblog / blog / nieuwsmodule

Gratis weblog / nieuws module!

Bij Voordelig Online beschik je over een gratis weblog module met vele mogelijkheden. Je kan de weblog module tevens gebruiken als professionele nieuwsmodule. Per pagina en zelfs per bericht is het mogelijk om reacties van bezoekers aan of uit te zetten. Tevens kunnen we automatisch social media icons onderaan ieder bericht plaatsen zodat bezoekers jouw berichten eenvoudig kunnen delen. Deze unieke module is geïntegreerd in je website en indien je met regelmaat berichten plaatst (of door ons laat plaatsen) zal je website hoger in de zoekmachines zoals Google komen.

Deel eenvoudig al je berichten met de weblog / nieuws module

Het aanmaken van berichten is onbeperkt

BEKIJK WEBLOG / NIEUWSMODULE

 

MIS JE EEN MODULE DIE JE WEL GRAAG ZOU WILLEN?

Een heleboel mogelijkheden zoals Google maps kaartje, youtube video's plaatsen en social media buttons etc. hebben we niet vermeld. Dit omdat dat zo vanzelfsprekend is en de lijst dan wel heel erg lang wordt. Kijk even bij onze betaalde module oplossingen of daar wel de gewenste module bijstaat. Indien je deze daar ook niet kan vinden neem dan even contact op per mail, chat of telefoon

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis