Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Klanten vertellen. En daar zijn we trots op!

HET STREVEN IS 100% KLANTTEVREDENHEID EN DAT LUKT GOED!

Voordelig Online wil enkel tevreden klanten en daar zullen we alles aan doen. Wij waarderen het zeer dat enkele klanten de moeite hebben genomen om hun ervaring met ons te delen.

Lees onderstaand enkele reacties van onze klanten:

 
Kattengrit express

Kattengrit express

Goede avond, De website ziet er schitterend uit en ik krijg veel positieve feedback op het uiterlijk van de website, heel leuk om te horen voor beide partijen denk ik zo J

Ik heb vandaag al het een en ander toegevoegd aan de webshop, zoals je zei is dit een zeer gebruiksvriendelijk programma en zeer prettig om mee te werken.

Ik heb bericht gekregen van Mollie dat de bedrijfsgegevens zijn goedgekeurd.

Ik heb zelf al de eerste bestelling binnen dus dat is helemaal goed nieuws natuurlijk.

WEBSITE BEKIJKEN

Website Paard en Geluk

Paard en Geluk

Voor een kleine meerprijs een website besteld met een maatwerk design. Daar heb ik geen spijt van! Voordelig online heeft eerst een logo ontwikkeld (precies hoe ik het wilde) en vervolgens een website op maat ontworpen. Ik hoefde enkel de content aan te leveren de rest is helemaal door Voordelig Online dik in orde gemaakt. Ik ben tevreden over mijn nieuwe website, de snelheid en klantvriendelijkheid van Voordelig online.

Sandra Lansue

WEBSITE BEKIJKEN

Website Suntowels

Suntowels Alanya

Voordelig Online heeft voor ons al meerdere websites gemaakt. Normaal gesproken laten we websites met een maatwerk design maken echter hadden we een nieuw project welke snel klaar moest zijn. Aangezien we altijd tevreden zijn over de diensten van Voordelig Online hebben we ditmaal een standaard website besteld....Mijn hemel wat zijn jullie snel! Binnen een week stond onze website compleet gevuld en aangepast naar onze wensen online.

Volgende website laat ik weer door jullie maken!

Willem Visser

WEBSITE BEKIJKEN

Website Huisvesting Nederland

Huisvesting Nederland

In eerste instantie wilden wij met de opstart van ons nieuwe bedrijf een website laten maken zodat wij vindbaar waren op het internet. Later wilden we ook onze woningen aanbieden via de website. Hier hebben wij samen met Voordelig Online snel en gemakkelijk naar toe gewerkt. Ze staan altijd voor je klaar, reageren snel en komen zelf ook met ideeën. Wij hebben de samenwerking met Voordelig Online tot nu toe als zeer prettig ervaren en hopen in de toekomst meer zaken te doen.

Bedankt!

Mannes van Ark

WEBSITE BEKIJKEN

Review voordelig online website

Rijschool Ruud

Voor onze nieuw opgerichte autorijschool heeft Voordelig online een logo ontworpen, een maatwerk website gemaakt, de teksten geschreven en de website compleet opgeleverd binnen de door ons gestelde termijn. Tevens heeft het team een Facebook bedrijfspagina ingericht en een zoekmachine optimalisatie uitgevoerd. Wij zijn bijzonder tevreden over de snelle communicatie en de duidelijke uitleg die we gekregen hebben. Als klap op de vuurpijl gaf Voordelig Online advies over de foto's voor op de website en hebben ze samen met een reclame bureau het ontwerp voor de bestickering van onze leswagen gemaakt. Het resultaat heeft onze verwachting ruimschoots overtroffen!

Wij kunnen Voordelig Online van harte aanbevelen!

Ruud en Margot

WEBSITE BEKIJKEN

Website Telman Tweewielers

Telman tweewielers

Wij wilden een nieuwe website met webwinkel omdat we jaarlijks veel kosten hadden aan de huidige webwinkel en deze niet meer van deze tijd was. Voordelig Online heeft een maatwerk design gemaakt, een nieuw logo ontworpen en de nieuwe website gevuld met teksten en afbeeldingen. Wat vooral prettig is dat we probleemloos overgegaan zijn van de oude website bouwer naar Voordelig Online zonder downtime. Het beheer systeem van de website is zeer eenvoudig wij kunnen gemakkelijk nieuwe producten toevoegen aan de shop. Het mooie van het verhaal is dat we meer service krijgen en minder kosten hebben!

Hartelijk dank!

Cecille en Harald

WEBSITE BEKIJKEN

Website Kamphuis dakkoffers

Kamphuis dakkoffers

Voordelig Online heeft een topprestatie geleverd! In onze oude webwinkel ontvingen we twee bestellingen per jaar maar nu we overgegaan zijn naar Voordelig online hebben we wekelijk vele bestellingen. Het systeem werkt probleemloos en het team staat altijd voor je klaar. Onlangs hebben we een zoekmachine optimalisatie pakket afgenomen en de resultaten zijn geweldig. We staan met de belangrijkste zoekwoorden inmiddels in de top 10 van Google. Om deze reden heb ik verschillende websites en webshops door Voordelig Online laten bouwen.

Gregor Kamphuis

WEBSITE BEKIJKEN

 

WIL JIJ OOK EEN WEBSITE DIE GOED VINDBAAR IS EN WAAR JE ZELF NIETS AAN HOEFT TE DOEN?

Laat dan je website maken door Voordelig Online en wij zorgen dat je 100% tevreden bent met de door ons geleverde producten en diensten. 

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis