Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Verrassend snelle support middels mail, telefoon of chat.

Support die jouw verwachtingen overtreft.

Zeer vakkundig, supersnel en all-inclusief zo omschrijven klanten de support en service van Voordelig Online. Wanneer je een website laat maken wil je snel en professioneel online en snel antwoord op al je vragen. Bij Voordelig-online.nl geven we jou deze gewenste service. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 4 uur beantwoordt te hebben ook 's avonds en in het weekend. Inmiddels is gebleken dat we onzelf in bijna alle gevallen overtreffen en alle vragen binnen een uur kunnen beantwoorden. 

Binnen no-time een antwoord op al je vragen!

  • 1. Op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur per telefoon (Bel 0651976114)
  • 2. 24 uur per dag per mail (Onze voorkeur)

Training bij jou thuis of op kantoor

Hoewel wij de unieke service hebben alles voor onze klanten te doen zijn er klanten die graag zelf aan hun website werken. Dat is natuurlijk mogelijk en niet moeilijk middels het gebruiksvriendelijke beheer systeem. Wie echt alles uit onze systemen wil halen en les wil krijgen in het professioneel vullen van zijn of haar website kan ook een training op kantoor aanvragen. Wij komen dan in 4 uur uitleggen hoe je het beste je website kan vullen. We leren je de basis van het vullen maar ook meer specifieke zaken worden uitgelegd om nog hoger te gaan scoren in de zoekmachines. Zo leren we je de juiste titels aan te maken, de meta gegevens correct in te voeren, alt tags aan te maken en nog vele andere zaken. Tevens kunnen we helpen bij het opzetten van een zakelijke Facebook pagina, Twitter account enz enz.

Online marketing is onze specialiteit maak gebruik van ons!

WEBSITE BESTELLEN

 
Support Voordelig Online

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis