Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

 Hier worden we heel verdrietig van...

Opzeggen is net zo eenvoudig als bestellen

Wij vinden het heel jammer wanneer een klant de website bij ons wil opzeggen, sterker nog het maakt ons verdrietig. Wat je reden ook is het opzeggen is net zo eenvoudig als een website bestellen. Niets is irritanter dan een webhost die niet meewerkt aan de opzegging van een website. Voordelig Online is officieel registrar bij de SIDN en zal jouw domein altijd keurig overdragen aan de houder. 

Mogen we je nog wat vragen?

Je bent niets verplicht maar wij stellen het bijzonder op prijs wanneer je ons laat weten waarom je bij ons weg wilt. Alléén wanneer klanten ons vertellen wat er eventueel mis is met onze dienstverlening kunnen we deze verbeteren. Het is voor ons dan ook van groot belang te weten wat jouw reden is. Doe ons en onze klanten een plezier! Zo troost je ons nog een beetje....al is het een schrale troost.

Kunnen we je nog overhalen?

Maak ons weer vrolijk en geef ons een tweede kans. Laat ons weten wat wij moeten doen om jou te houden als klant en we zullen er alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.

Toch je website opzeggen?

Stuur een e-mail naar info@voordelig-online.nl en vermeld je naam en domeinnaam. Geef even aan per wanneer je je website wilt opzeggen en of je de domeinnaam wil verhuizen. Wij zullen de website per einde contractdatum opzeggen en dit binnen 48 uur bevestigen.

We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

 
Website opzeggen

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis