Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mobiel menu

Branche specifieke modules - Die hebben onze "concurrenten" niet!

VOORDELIG-ONLINE.NL LAAT JE WEBSITE VOOR JE WERKEN

Tot voor kort was het voor de kleine en middelgrote ondernemingen te kostbaar om eigen online boeking, reservering en afspraken systemen te laten maken. De enigste mogelijkheid was dan gebruik maken van een partner die per boeking, reservering of bestelling een fee in rekening bracht...een kostbare en oneerlijke constructie zo menen wij. Voordelig-online.nl heeft dit soort software gestandariseerd en bij ons kan je tegen een kleine vergoeding (zonder percentages per booking/bestelling) je "eigen" booking systeem krijgen. Wij hebben voor iedere branche een voordelige oplossing welke razendsnel in je website te implementeren is.

Bekijk hieronder alle modules:

 
Online makelaarsmodule

Makelaarsmodule script voor een makelaarswebsite die werkt

Ben je het ook spuugzat om hoge comissies te betalen om jouw aanbod op de bekende huizen websites te plaatsen? Wij hebben speciaal voor jou de oplossing. Met onze makelaarsmodule ben je weer eigen baas en behoren hoge commissies tot een verleden. Plaats jouw aanbod verkoop en of verhuur panden gewoon op je eigen website.

Zeer eenvoudig in gebruik en veel mogelijkheden met de makelaarsmodule.

Deze nieuwe module wordt al door een aantal klanten ingezet. Onze klanten zijn zeer tevreden over de makelaarsmodule voor een zeer lage prijs. Klik op onderstaande button om de module live te bekijken of voor een uitgebreide uitleg over het systeem.

UITGEBEIDE UITLEG

VOORBEELD MAKELAARSMODULE

Online zaalreserveringssysteem

Online zaalreserveringssysteem

Laat klanten zelf online een reservering maken in je eigen online zaalreserveringssysteem. Dit online reserveringssysteem is o.a geschikt voor vergaderzalen, sporthallen, feestlocaties, gymzalen en iedere andere ruimte / zaal die je wil verhuren. Het zaalreserveringssysteem is ontwikkeld om snel meer reserveringen te ontvangen door het duidelijke stap voor stap reserveringssysteem.

Het Online zaalreserveringssysteem inclusief catering mogelijkheid

Verzorg je ook de catering bij de zaalverhuur? Maak meer omzet door direct bij het reserveren koffie, thee, broodjes of wat je ook wil mee te laten bestellen. Men kan exact aangeven voor hoeveel personen ze wat willen bestellen. Het systeem rekent vervolgens alles keurig uit.

UITGEBEIDE UITLEG

voordelige webwinkel laten maken

Voordelige webwinkel laten maken (iDeal)

Een webwinkel laten maken duur, ingewikkeld en tijdrovend? Niet met de unieke webwinkel module van Voordelig-online.nl. Wij hebben een unieke webwinkel module welke we razendsnel implementeren in jouw voordelig-online.nl website. Met de webwinkel module kan je heel eenvoudig op iedere gewenste pagina artikelen te koop aanbieden. Het succes van deze webwinkel module is de extreme gebruiksvriendelijkheid voor zowel website eigenaar als gebruikers. Het systeem werkt met een snel afreken systeem. Klanten kunnen zonder account aan te maken direct een bestelling doen en online betalen middels iDeal (via Mollie) of Paypal.

Een simpel en doeltreffend systeem - start vandaag met online verkopen

Dat deze module zeer goed is weten we uit eigen ervaring! We maken zelf gebruik van deze module waar dagelijks nieuwe bestellingen op binnenkomen.
 

BESTEL JOUW WEBSITE

Bed and breakfast online booking

Bed and Breakfast online boeking en reservering (iDeal)

Heb je een bed and breakfast en ben je het zat om hoge comissies te betalen aan boeking sites? Wij hebben de oplossing! Bestel nu een website inclusief beschikbaarheidskalender en online boeking systeem voor jouw B&B. Het online boeking systeem voor Bed and breakfast is standaard uitgerust met zeer veel mogelijkheden

Meer online boekingen en minder kosten per boeking

Laat klanten zelf kijken in welke periodes welke kamers vrij zijn. Bezoekers kunnen direct online reserveren in jouw Bed and breakfast en afhankelijk van jouw instellingen direct afrekenen met iDeal of een aanbetaling doen om de boeking definitief te maken.

B&B boeking systeem

Online afspraken module

Online afspraken module script met agenda en iDeal

Met deze module kunnen bezoekers van je website online een afspraak inplannen. De module is geschikt voor zeer veel branches zoals kappers, hondenuitlaatservice, pedicure, sauna enz enz. 

Met deze schitterende module is je agenda zo vol

Binnenkort hebben we een demo voor je beschikbaar. Wil je nu al meer informatie over de Online afspraken module? Neem dan even contact met ons op

CONTACT OPNEMEN

 

Online bestelformulier met ideal

Bestelformulier met iDeal module script

Een ideale oplossing voor wie maar één prodcut wil verkopen via de website. Vanaf nu is het niet nodig een complete webshop te laten maken wanneer je slechts één (of een paar) artikelen wil verkopen via je website. Steeds vaker kregen we de vraag of het niet mogelijk was om middels een simpel formulier een product of dienst te bestellen. Onze programmeurs zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een zeer mooie module ontwikkeld. Zo mooi dat wij deze formulieren module met online betaalfunctie (iDeal) zelf gebruiken zodat onze klanten heel eenvoudig een website kunnen bestellen.

Wij gebruiken het bestelformulier zelf ook

We weten dat dit een erg goede module is uit eigen ervaring. Wij gebruiken de module zodat klanten een website kunnen bestellen. Klik op onderstaande button hoe het bestelformulier er uit ziet.
TIP! Plaats anders direct even een bestelling via het formulier:-)

BESTELFORMULIER MET IDEAL

Zondag rust scrip zondag website gesloten

Zondag rust script (automatisch website offline op zondag)

Respecteer jij ook de zondag als rustdag? We kregen van verschillende klanten de vraag of het mogelijk is om de website automatisch offline te plaatsen op de zondag. Onze programmeurs hebben hier een module voor geschreven en vanaf nu is dit eenvoudig te implementeren. De website zal zaterdag nacht 12:00 uur offline gaan en zondag nacht 12:00 weer online komen. We kunnen desgewenst iedere gewenste melding plaatsen met een heldere uitleg waarom besloten is de website offline te zetten op zondag. Inmiddels maken verschillende klanten gebruik van het Zondag rust script

Zet je website automatisch offline op zondag

Tegen een kleine implementatie vergoeding kunnen we dit script in je Voordelig Online website plaatsen.

CONTACT OPNEMEN

Incassobureau module online betalen ideal

Incassobureau module script - online betalen met iDeal

Simpel en zeer gebruiksvriendelijk systeem om online betalingen te ontvangen. Ideaal voor incasso bureaus of bijvoorbeeld om donaties te ontvangen. Men kan zelf het bedrag invullen welke ze willen betalen, een dossiernummer en middels iDeal betalen. Simpeler kan het niet en dat is ook exact de kracht van dit online incassobureau betaalsysteem met iDeal. Wij gebruiken de demo zelf ook wel eens wanneer een klant online een bedrag wil betalen.

Incassobureau script formulier met iDeal betaalmogelijkheid

We hebben een demo klaarstaan waar je kan zien en testen hoe het werkt.

BEKIJK DE DEMO

 

EXTRA MODULES - Nieuw online reserveringssysteem software

Voordelig Online heeft een unieke werkwijze en kan zeer uitgebreide brance specifieke software leveren tegen scherpe prijzen. Dit doen we door universele software te ontwikkelen die we aan meerdere klanten aanbieden. Voor 92% van alle klanten voldoen de “standaard” modules aan de wensen. Indien er toch een functie mist kunnen we deze uiteraard voor u op maat programmeren. Een site laten maken? Dat laat je doen door de websitebouwer van NL. Wat kost een website?

ALLE MODULES ZIJN ONLINE TE TESTEN OM TE ZIEN OF DEZE VOLDOET AAN UW WENSEN

Website laten maken? Voordelig Online!

Voordelig Online is de website bouwer van Nederland. En met ruim 3800 websites één van de meest ervaren website bouwers in Europa. Naast de “standaard oplossingen”, welke we binnen een week online hebben, leveren we maatwerk websites, online reserveringssystemen, zoekmachine optimalisatie pakketen en ontwikkelen we logo’s en huisstijlen. Laat je website maken door een creatief en ervaren team gezellige professionals die je altijd helpen het beste uit je website te halen. Kosten website laten maken? Een goede site levert je juist veel op!

HOOFDKANTOOR Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
0651976114
KvK nr.: 70268975
BTW nr.: 858226261B01
info@voordelig-online.nl

Franchise programma: Door ons unieke concept groeien we snel. Om onze klanten nog betere service te verlenen zijn we op zoek naar jou! Geen kennis van websites? Dat is geen probleem wij trainen en ondersteunen je. Met omzet garantie!

MEER INFORMATIE

Binnenkort een nieuwe vestiging in.....: Hellevoetsluis